Семінар-навчання щодо дотримання вимог законодавства про безпечність харчових продуктів у освітніх закладах.
14 квітня в приміщенні Богданської сільської ради, під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Масклюка П.Д. та начальника Рахівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Марущака О.М. було проведено спільну нараду щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм в закладах освіти. Зокрема особливу увагу було звернуто на впровадження системи HACCP (Системи аналізу небезпек і контролю (регулювання) в критичних точках).
В нараді взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти, постачальники харчових продуктів та ФОПи, які надають послуги з організації харчування та особи які відповідальні за харчування у закладах освіти.
Було обговорено ряд проблемних питань та шляхи їх вирішення.
За результатами наради прийнято рішення про активізацію впровадження системи HACCP, вдосконалення професійних якостей обслугового персоналу, чіткого дотримання законодавства, що регламентує санітарно гігієнічні норми.
Нами й надалі будуть вживатися заходи щодо покращення якості харчування в закладах освіти.