A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Богданської сільської ради

Урочистий захід присвячений Дню прикордонника, Дню пам’яті і примирення та 76 річниці ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ Світовій війні

Дата: 14.05.2021 14:53
Кількість переглядів: 66

Історія України – це значним чином історія визвольних воєн та боротьби за Мир та цілісність наших земель.

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його Перемога.

Працівниками Богданського сільського будинку культури було організовано цикл заходів з нагоди 76-річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні

6 травня в с. Богдан біля Обеліска Слави відбулася Панахида за полеглими у Другій Світовій Війні яку провів священник Української православної церкви отець Володимир Руснак. На Панахиді були присутні Працівники Богданської сільської ради, сільського будинку культури та закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

7 травня в приміщенні Богданського сільського будинку культури відбувся вечір  присвячений Дню прикордонника, Дню пам'яті і примирення та 76-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні.

В ході заходу учнями  Богданського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів був покладений вінок до Обеліска Слави.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Богданської сільської ради Іван Іванович Цубера.

В концертній програмі взяли участь:

Учасники гуртка художнє слово та учасники народного драматичного колективу Богданського сільського будинку культури. (керівник Марія Ретізник)

Вокальний ансамбль та учасники вокального гуртка сільського клубу с. Луги (керівник Наталія Шорбан)

Учасники гуртка художнє слово Відричанського сільського клубу (керівник Марія Богуняк)

Солістка вокалістка зав. клуба с. Розтоки Галина Гарбуз.


« повернутися

Вхід для адміністратора