A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Богданської сільської ради

З днем працівників культури та майстрів народного мистецтва !

Дата: 09.11.2022 09:30
Кількість переглядів: 136

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! 

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без творчості, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу. Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей. Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Це свято талановитих людей, носіїв національної ідеї, оберегів історичної пам’яті. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість майстрів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється у збереженні народних традицій, любові до джерел народного мистецтва.

Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя дарує радість та натхнення. Нехай ніколи не згасне творчий вогник у ваших серцях!

 

 

З повагою     в.о. начальника відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Богданської сільської ради  І.І. Цубера

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора